Borest a Bor Akadémián

A Magyar Bor Akadémia hagyományos ünnepi rendezvényének programja

 

Fotók megtekintése


2021. november 25., csütörtök (kapunyitás: 17.30)
Pesti Vigadó – 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

_SZS8002

 

A Magyar Bor Akadémia több mint két évtizede elkötelezett képviselője a hazai borkultúra fejlesztésének. Tagjai a szőlész- és borász szakma elismert és nagy tudású, hiteles képviselői, valamint a magyar társadalom értékes, megbecsült személyiségei.
Hosszú évek óta szervezzük a Borest a Bor Akadémián rendezvényt, amely két ünnepi programelemre épül:

 

Az est házigazdája: Miklósa Erika operaénekesnő, a Magyar Bor Akadémia tiszteletbeli tagja.

 

Az esemény nyilvános, a Bor Akadémia tagságán kívül a borkultúra iránt érdeklődő minden kedves vendéget szívesen látunk!

Hiszünk abban, hogy a borest méltó környezetet biztosít az Év Bortermelője díj öt jelöltjének és a határon túli magyar borászok bemutatkozására, kiváló boraik kóstolására.

 

A részvételi díj bruttó 15 000 Ft/fő, mely átutalással a Magyar Bor Akadémia 12010501-01599242-00100007 számlaszámára (Raiffeisen Bank Zrt.) előre fizetendő.
(Az ár tartalmazza a korlátlan borkóstolást, a büfévacsorát és a részvételi lehetőséget a kísérőprogramon.)

A Magyar Bor Akadémia tagjainak a rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

 

JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA
(2021. november 21. 21.00 óráig!)

 

 A vendégek színvonalas szórakoztatásáról Miklósa Erika operaénekes és kísérete gondoskodik.

 

Miklósa Erika

 

 

A résztvevőknek a borokhoz és az alkalomhoz illő gasztronómiát felvonultató büfévacsorával is kedveskednek a szervezők.


Menü

 

 

Sós falatok 

 

BORKOCSOLYÁK A BÜFÉASZTALRÓL KÍNÁLVA

Hideg falatok

Kacsamáj terrine kékáfonya lekvárral

Libatepertő

Sajtos aranchini

Parajos, gomás és póréhagymás quiche lorraine V

 

Látványpult

Fehérborban áztatott Tányér sonka

Házi paprikás szalámi

Hazai Parasztsajtok (Ficsor Árpád)

Sajt válogatás (BeZso Tanya - Szakács Zsolt)

 

Meleg ételek

Bacon-be tekert csirkemell rolád aszalt paradicsommal és feta sajttal töltve, füstölt sajtmártás

Hoisin szószos kacsaragu LM

Szürkemarha pörkölt LM, GM

Slambuc, öhöm LM

Csicseriborsós zöldség curry V

Petrezselymes jázminrizs LM, GM, V

Szójás pirított tészta LM, V

Juhtúrós sztrapacska – frissen a helyszínen készítve

 

Saláták

Kevert zöldsaláta, olívaolaj, balzsamecet LM, GM, V

Házi csalamádé LM, GM, V

Vecsési savanyúságok LM, GM, V

Kovászos uborka LM, V

 

Desszertek

Mákos-almás balajka vaníliaöntettel

Chilis-csokis brownie

Meggyes lepény



 borest_1008x756

 

 

 

Keressen minket

Tel:+36 70 386 8265 | Email: info@magyarborakademia.hu