Borest a Bor Akadémián

A Magyar Bor Akadémia ünnepi rendezvényének programja


2019. november 22., péntek
Pesti Vigadó – 1051 Budapest, Vigadó tér 2
Együttműködő partner: Magyar Művészeti Akadémia

 Borest_910_541

A Magyar Bor Akadémia több mint két évtizede elkötelezett képviselője a hazai borkultúra fejlesztésének. Tagjai a szőlész és borász szakma elismert és nagy tudású, hiteles képviselői, valamint a magyar társadalom értékes, megbecsült személyiségei.
Hosszú évek óta szervezzük a Borest a Bor Akadémián rendezvényt, amely két ünnepi programelemre épül:

 

A résztvevőknek a borokhoz és az alkalomhoz illő liba gasztronómiát felvonultató büfé vacsorával is kedveskednek a szervezők.

Az esemény nyilvános, az akadémia tagságán kívül a borkultúra iránt érdeklődő minden kedves vendéget szívesen fogadunk! Hiszünk abban, hogy a borest méltó környezetet biztosít az Év Bortermelője díj öt jelöltjének és a határon túli magyar borászok bemutatkozására, kiváló boraik kóstolására.

 A részvételi díj bruttó 9 900 Ft/fő
(Az ár tartalmazza a korlátlan borkóstolást, a büfévacsorát és a részvételi lehetőséget a kísérőprogramon.)

 

JEGYVÁSÁRLÁS EZEN AZ OLDALON

 

borest_1008x756


A vendégek színvonalas szórakoztatásáról a Magyar Művészeti Akadémia két ösztöndíjas művésze és egy népdalénekes művészei gondoskodnak.

 

Művészek, akik elkápráztatják a nagyérdeműt

 

Aki a szívünket simogatja: Kubinyi Júlia népdalénekes
Kubinyi Júliát sokan ismerhetik a Fölszállott a páva televíziós népzenei vetélkedő első szériájának döntős szólistájaként. A 22 éves művésznőt először a Népművészet Ifjú Mestere címmel tüntették ki, majd egy évvel később, 2013-ban Junior Prima díjat kapott. Júlia 2008 óta a Dűvő zenekar énekese, emellett számos hanglemezen való közreműködést, hazai és nemzetközi fesztiválon, népdalversenyen való részvételt tudhat maga mögött. 2015-ben jelent meg első szólólemeze Magam járom címmel.

Aki a lelkünkre hat: Takács Bence versmondó
Takács Bence Ervin, a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjas versmondója, előadóművész, a TV2 Mokka műsorának műsorvezetője. Számos önálló irodalmi est létrehozója, melyek közül kiemelkedő Ferencz Évával, az egykori Kobzos Kiss Tamással és Szakcsi Lakatos Bélával létrehozott zenés, versmondó estje. Két gyermek édesapja, a Latinovits Zoltán Diákszínpad örökös tagja, Kazinczy-díjas tanár. Sokszínű tehetség, hiszen többszörös magyar bajnok evezős és a Testnevelési Főiskolát is elvégezte.

Aki a fülünknek kedveskedik: Kiss Balbinat Ádám hegedűművész
Kiss Balbinat Ádám Sepsiszentgyörgyön született. A kolozsvári zeneiskolában kezdett el hegedülni, kiemelkedő tehetségének köszönhetően 13 éves korától pedig már Budapesten folytatta klasszikus zenei tanulmányait. Később felvételt nyert a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem muzikológia szakára, majd a Zeneakadémia népi hegedű szakos hallgatója lett. 2014-ben magyar népművészet és közművelődés kategóriában Junior Prima Díjas, 2017-ben pedig elnyerte az 1. Kalotaszegi Prímásverseny különdíját.

 

 

borest_2019_fellepok_1200_569

 

 

Keressen minket

Tel:+361 203 8507 | Email: magyarborakademia@gmail.com