Pezsgőgála 2018. június 6. 17:30-23:00
PestiVigadó Bálterem
Foglalási lehetőség, 2018. május 27-ig
Kedves Pezsgő Kedvelők!
A tavalyi év sikere kapcsán, a Magyar Bor Akadémia folytatni szeretné a magyar tradicionális pezsgők minél szélesebb körű megismertetését, melyre tekintettel
2018. június 6-án, a Pesti Vigadóban,
megrendezésre kerül a 2. Tradicionális Magyar Pezsgő gála, díszvacsorával egybekötve.
Tervezett program:
A sétáló kóstoló tervezett időtartama: 17:30-19:30 között
Pincészetek és pezsgő tételek
Garamvári Szőlőbirtok
Brut Nature 2013
Optimum Brut 2013
Evolution Rose 2016
Furmint Brut 2015
Frittmann Pincészet
Gold Ezerjó 2016
Gold Cuvée 2016
Bock Pincészet
Bock Marcell 2016
Taschner Bor és Pezsgőház
Chardonnay Brut 2016
Chardonnay 2015
Koch Borászat
Pinot noir 2015
Pinot menunier
Demetervin Pincészet
Extra Brut Furmint 2016
Extra Brut Furmint-Hárslevelű 2014
St Andrea Pincészet
Rose Extra Brut 2016
Divinus Pincészet
Divinus Rose 2011
Thummerer Pince
Thummerer Rose Brut 2013
Sauska Tokaj
Extra brut
Extra Brut Rose
Polgár Pincészet
Polgár Rose 2015
Chardonnay-Muskotály Cuvée 2015
Légli Szőlőbirtok és Borászat
Villa Boclar Brut
Légli Brut 2015
Balla Géza Pincészete
Clarus Rose 2015
Kemendy Tradicionális Pezsgőműhely
Cuvée Blanc Brut 2015-16
Clarus Fehér 2016
Cuvée Blanc Brut Naturale 2016-17
Cuvée Rose Brut Naturale 2015-16
Bujdosó Pincészet
Bujdosó Rose Brut 2016
Pálffy Pincészet
Pinot Noir Rose Brut 2015
Díszvacsora kezdete: 19:30 menüsor
Bébi parajos jércemell zöldalmás-zelleres friss salátával és pirított pisztácia-morzsával
Patricius Borház – Patricius Brut 2015*
Céklasóval bőrén sült fogasfilé paszternákpürével, cékla-concassé-val, mandulaolajjal,
Thummerer Blanc Brut Nature 2013*
Rozé kacsamell majorannás krutonon, laskagombás burgonyarétessel, pezsgőmártással és
két pezsgővel kísérve:
Garamvári Pezsgőpincészet: Prestige Brut Magnum 2007 *
St.Andrea Kadarka Brut Nature 2015 *
DESSZERTEK – BÜFÉASZTALRÓL KÍNÁLVA
Sajttál gouda, pecorino és brie sajtokkal pirított dióval és csemegeszőlővel
Csokoládékínáló fekete csokoládéval, körtés étcsokoládé mousse-szal, aszalt mangóval és körtével
Feketekávé tejjel, tejszínhabbal
Műsor: a gasztronómia és a pezsgők élvezete mellé, különleges kulturális program is társul!
Elfogadta felkérésünket Miklósa Erika Kossuth díjas operaénekesnő és Balázs János Liszt Ferenc és Príma díjas zongoraművész, akik produkciójukkal emelik az est fényét.
Részvételi díj: 30.000.- Ft + Áfa/ fő együtt 38.100.- t/fő
Részvételi szándékát kérjük jelezze az info@magyarborakademia.hu e-mail címen.
Részvételi díj átutalása: Magyar Bor Akadémia: 12010501-01599242-00100007