Borest a Bor Akadémián 2023 

További fotókért kattintson ide! 

 

A Magyar Bor Akadémia hagyományos ünnepi rendezvényének programján, 2023. november 25-én, a Pesti Vigadóban bemutatkoztak az "Év Bortermelője 2023" díj jelöltjei.

 

A jelöltek játékos vakkóstoló keretében bizonyították rátermettségüket, majd kötetlen borkóstolás és beszélgetés, valamint állófogadás vette kezdetét.

Az est folyamán ünnepélyes keretek között adtuk át az idei évben újonnan felvett tagjaink részére a tagfelvételi okleveleket, valamint a tagságot jelképező kitűzőket.

 

A nagyérdeműnek nemcsak az öt jelölt borait, hanem a XVII. Csávossy György Kárpát-medencei Borverseny érmes borait is volt szerencséje megkóstolni.

 

Borest-71

 

Borest-101

 

Borest-153

 

Borest-180

Még több fotó hamarosan....

 

 

A Magyar Bor Akadémia hagyományos ünnepi rendezvényének programja, amelyen bemutatkoztak az "Év Bortermelője 2023" díj jelöltjei.

 

Időpont: 2023. november 25., szombat (kapunyitás: 17.00)
Helyszín: Pesti Vigadó – 1051 Budapest, Vigadó tér 2.

 

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

 

Borest_jelöltek_2023

 

REGISZTRÁCIÓ MBA TAGOK SZÁMÁRA

 

A Magyar Bor Akadémia már több, mint három évtizede elkötelezett képviselője a hazai borkultúra fejlesztésének. Tagjai a szőlész- és borász szakma elismert és nagy tudású, hiteles képviselői, valamint a magyar társadalom értékes, megbecsült személyiségei.

 

November 25-én 18:00 órától tartjuk a már hosszú évek óta hagyománnyá vált Borest a Bor Akadémián rendezvényünket, amely két ünnepi programelemre épül:

 

Az esemény nyilvános, a Bor Akadémia tagságán kívül a borkultúra iránt érdeklődő minden kedves vendéget szívesen látunk!

Hiszünk abban, hogy a borest méltó környezetet biztosít az Év Bortermelője díj öt jelöltjének és a határon túli magyar borászok bemutatkozására, kiváló boraik kóstolására.

 

Tavalyi fotók megtekintése

 

_SZS8002

 

 

 

Keressen minket

Tel:+36 70 386 8265 | Email: info@magyarborakademia.hu