Gálaebéd az Év Bortermelője tiszteletére - 2011. február 6.


„Év Bortermelője 2010”   -   Díjátadó Gálaebéd
agyoztes

 

A már hagyománynak számító Év Bortermelője díj idén is ünnepélyes keretek között kerül átadásra. Minden évben pazar gálaebéddel és elegáns programmal tesszük emlékezetessé ezt a napot a vendégeknek és annak a borász kollégának, aki munkájával kiérdemelte ezt a nagy elismerést jelentő címet. Ez alkalomból a Magyar Bor Akadémia szívesen látja Önt, kedves hozzátartozóját és barátait a magyar borkultúra és gasztronómia jeles ünnepnapján.

A rendezvény a szálló Báltermében állófogadással kezdődik, mely során vendégeink apró koktél-falatkák fogyasztása mellett élvezhetik az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó termelőinek, az öt jelöltnek remek borait. Az ebéd ültetett formában bonyolított részében a négy fogás az Év Bortermelője boraira komponálva nemzetközi hírű gasztronómiai szakemberek, vendég séfek közreműködésével készül.

Az ízek mesterei:
Bernát Dániel András chef, U26 Étterem
Jahni László chef, Kistücsök Étterem
Kerekes Sándor chef, Hold Bisztró
Takács Lajos chef, tulajdonos, Olimpia Étterem

Az ebéd ételsorából a desszertek és sajtok a bálteremben kerülnek felszolgálásra, ahol újból lehetőség nyílik némi kellemes, kötetlen beszélgetésre és az elmúlt években, az Év Bortermelője címet kiérdemelt kollégák nagyszerű borainak ízlelgetésére.

 

(kép)

 

A jó hangulatról, az igényes szórakoztatásról a Mediterrán Combo temperamentumos virtuóz latin-zenei formáció, Varga János a legendás East együttes alapítója vezetésével, valamint a Vivát Bacchus énekegyüttes gondoskodik.

Időpont: 2011. február 6., Vasárnap, déli 12 óra
Helyszín: Corinthia Hotel Budapesdt Nagy Bálterme (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)
A részvételi díj 35.000.- Ft, (mely tartalmazza a 25 % Áfa összegét)

A nagy érdeklődésre való tekintettel belépőjegyeket a Magyar Bor Akadémia kizárólag elővételben biztosít azoknak az érdeklődőknek, akik legkésőbb 2011. január 28-ig elküldik igényüket és a megrendelt jegyeket legkésőbb február 1-ig átutalással vagy készpénzzel kifizetik. A belépők ezt követően vehetők át az Akadémia irodájában, a helyszínen személyesen, vagy igény szerint postázzuk.

Várjuk sok szeretettel, legyen részese a borszakma e nagyszerű ünnepének!

Keressen minket

Tel:+36 70 386 8265 | Email: info@magyarborakademia.hu